0
rsd 0 stavki

Nema proizvoda u korpi.

Uslovi korišćenja i prodaje

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

Dobrodošli na sajt www.misha.rs.
Misha Kids Design vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svoje internet prodavnice koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge koje su predstavljene na www.misha.rs. Korišćenjem bilo kog dela internet prodavnice, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ove internet prodavnice isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Svako neovlašćeno preuzimanje sadržaja sa internet prodavnice www.misha.rs je strogo zabranjeno pre prethodne dozvole od administratora ili vlasnika sajta. Kršenje ove zabrane podleže krivičnom gonjenju u skladu sa Zakonom o organizaciji i nadležnosti državnih organa za borbu protiv visokotehnološkog kriminala (Sl. glasnik RS, br. 61/2005, 104/2009 10/2023 i 10/2023).

Garancija kvaliteta

Svi proizvodi su originalne proizvodnje i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove snosimo mi. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Prodavac Misha Kids Design, obavezuje se da će u navedenim slučajevima zameniti kupljeni proizvod.

Cene

Sve cene proizvoda su navedene na sajtu. U cene nisu uračunati troškovi dostave, koji se obračunavaju prilikom rezervacije proizvoda, a pre konačne kupovine.

Takođe, prilikom dostave van Republike Srbije, u cenu nisu uračunati eventualni troškovi carinjenja koje kupac može imati u svojoj zemlji. Internet prodavnica Misha Kids Design ne snosi troškove eventualnog carinjenja, zato vas molimo da se informišete o visini carine, ukoliko se naplaćuje.

Radno vreme

Internet prodavnica Misha Kids Design radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom radova na redovnom održavanju, stranica može biti kraći vremenski period nedostupna, o čemu će korisnici biti obavešteni.

Radno vreme službe za prijem porudžbina putem telefona je od 9h do 17h, svakog radnog dana.

Plaćanje

Plaćanje se vrši pouzećem prilikom preuzimanja pošiljke.

Uslovi isporuke

SRBIJA
Na teritoriji Republike Srbije poručene artikle isporučujemo u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Post Express i Daily Express.

OSTALE ZEMLJE
Proizvodi kupljeni preko Misha Kids Design internet prodavnice isporučuju se kupcima na kućnim adresama putem kurirskih službi Post Export, DHL i Daily Express.

Rok isporuke

Od trenutka kada putem email-a dobijete potvrdu transakcije, rok za izradu naših modela je 10 radnih dana, a rok isporuke zavisi od kurirske službe koju izaberete na našoj internet prodavnici prilikom poručivanja (najčešće 2 dana).

Preuzimanje poŠiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 7 - 19 h.

Cena isporuke

Troškovi dostave nisu uključeni u cenu i plaćaju se prilikom isporuke uz troškove porudžbine.

Cena isporuke porudžbine koja se šalje van teritorije Republike Srbije je iskazana u porudžbenici i zavisi od kurirske službe koju izaberete prilikom poručivanja. Pre konačne kupovine, biće iskazan ukupan iznos kupljene stvari, uvećan za troškove dostave.

BITNA NAPOMENA!
Za pošiljke koje se šalju van teritorije Republike Srbije postoji mogućnost carinskih troškova koji padaju na teret kupca. Molimo da proverite moguće troškove za preuzimanje svoje porudzbine.

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket da li ima vidnih fizičkih oštećenja. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja, paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj +381654354567 ili nam pošaljite e-mail na mishakidsdesign@gmail.com sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ako ste prilikom prijema isporuke i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke obavestite putem reklamacionog lista (preuzmite) pozovite telefonom na broj +381654354567 ili nam pošaljite e-mail na mishakidsdesign@gmail.com sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave nesaobraznosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definisan u ovim uslovima. Robu zajedno sa obrascem Zahteva za reklamaciju (preuzmite) treba da pošaljete na adresu Misha Kids Design, Gočka 9/6, 11090 Beograd.

Prodavac je u obavezi da Vam uruči robu koja je saobrazna sa robom na sajtu internet prodavnice, bez oštećenja i mana, a po ceni koja je istaknuta na stranici internet prodavnice, uvećan za cenu isporuke. Takođe proizvod mora biti u veličini koja odgovara merama iskazanim u tabeli veličina i na osnovu koje kupac određuje veličinu za kupovinu.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.misha.rs smatra se prodajom na daljinu. Kupac može odustati od kupovine u roku od 14 dana. Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni i neoštećeni od strane kupca.

Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti. Ako se nesaobraznost proizvoda pojavi u roku od šest meseci od dana prijema pošiljke, kupac ima pravo da bira između zahteva da se nesaobraznost otkloni zamenom, odgovarajućim umanjenjem cene ili da izjavi da raskida ugovor.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Ukoliko za tim postoji potreba, ispravnost će se utvrditi preko Instituta za kontrolu kvaliteta CIS Institut, Beograd. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje novčanih sredstava i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Ukoliko se u zakonskom roku vraća neoštećen i nekorišćen proizvod, novac se vraća kupcu po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Prodavac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dokaz da je kupac poslao robu trgovcu .

Naša internet prodavnica je dužna da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio prilikom poručivanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku.

Rok za povraćaj novca i utvrđivanje verodostojnosti onoga što je kupac naveo prilikom vraćanja robe je 14 dana od prijema robe.

Postupak reklamacije

Obaveštenje o odustanku od kupovine odnosno postupku reklamacije od strane kupca, vrši se na sledeći način:

Popunjen obrazac za reklamacije (preuzmite) šalje se na e-mail: mishakidsdesign@gmail.com, ili
Pozivom na broj telefona +381654354567, nakon čega će kupac dobiti dalju podršku za izvršenje reklamacije.

Zamena

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen a troškove vraćanja snosi kupac. Kupac može i ne mora da navede razloge zamene. Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana prijema pošiljke.

U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo za ispravan, a sve troškove snosi prodavac Misha Kids Design. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

U slučaju zamene proizvoda za drugu veličinu, prodavac je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. Ukoliko kupljeni proizvod za koji se traži zamena ne postoji na stanju, prodavac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni. Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamene prodavac je dužan da kupcu vrati novac, a troškove vraćanja snosi kupac.

Za uvažene reklamacije, prodavac Misha Kids Design snosi sve troškove transporta.

Naše pravo da odbijemo vašu porudžbinu ili otkažemo ugovor

Izvršavanje svih porudžbina u internet prodavnici zavisi od dostupnosti. Izričito zadržavamo pravo da ne prihvatimo Vašu porudžbinu iz bilo kog razloga. Takođe zadržavamo pravo da otkažemo Ugovor putem pisanog obaveštenja Vama u sledećim situacijama, bez odgovornosti za bilo kakvu štetu ili troškove osim vraćanja bilo kog iznosa koji smo primili od Vas u vezi sa Ugovorom koji smo otkazali:

proizvod nije dostupan/ nije na stanju
Vaši podaci o naplati nisu tačni ili nisu poverljivi
Vaša porudžbina je označena našim sistemima za bezbednost kao neobična ili porudžbina podložna prevari
došlo je do greške u ceni prikazanoj na stranici
nismo mogli da isporučimo na adresu koju ste naveli
Misha Kids Design
Copyright 2023 misha.rs | Sva prava zadržana
Top envelopecartphone-handset